Фэн

Шуй

Фэн Шуй Форум


BezProblem.ORG

Фен Шуй    
 •  Поиск  •  Регистрация  •  Вход

 

nike air max 98

Следующая тема
Предыдущая тема
Начать новую темуОтветить на тему
Автор Сообщение
Bishop MarthaЗарегистрирован: 01.08.2020
Сообщения: 3

СообщениеДобавлено: Сб Авг 01, 2020 6:47 am Ответить с цитатойВернуться к началу

Røde træk pryder tungen, ydersålen nike air presto og øjenlågene for yderligere at udtale dets opbygning, da det klassiske 'Nike Air'-branding anvendes på indlægssålerne og baghælen for at afslutte dens makeup. Vi har allerede vist dig officielle billeder af denne kommende Nike Air Vapormax, men dette nye galleri lægger vægt på, hvordan det ser ud, når det bæres. Nike Kobe 11 colorways fortsætter bare med at blive bedre og bedre med hver udgivelse, da vi nu får et detaljeret kig på den kommende Bruce Lee-farve, der blev gjort populær af Nike Zoom Kobe 5. Dette års sorte farve inkluderer en Flyknit-konstruktion på oversiden.

Vi ser, at bare et par røde accenter arbejder ind i designet langs Nike-mærket for at pakke dem op. Hvis du er interesseret i disse, skal du skynde dig, fordi du ikke er den eneste. Hit din lokale Nike-forhandler i dag, og se, om de har dem i din størrelse. Hvem er ikke nede med Nike nike air max thea Huarache NM i dag? Svaret er ingen (håber jeg), silhuetten er gået ud over vores forventninger, men hvornår har Nike nogensinde ikke leveret ... Denne gang tjekker vi Nike Huarache NM i et spil royal top. Den levende blå nuance er nedtonet af et sort snøresystem, tungen og forstærker hælen.

Indrømmet, at dette nike 97 par indeholder faux kulstoffibermateriale på hælen, og mellemsålen har noget gråt pletform - men det er stadig et farskrig fra de lyse farverige OG-make-ups. Det tonede udseende giver sneakeren et mere modent look, skønt det tilføjer alsidighed til bærbarheden i det klassiske spark. Dette par er begyndt at dukke op hos Nike-forhandlere i dag. Hvad er dine tanker om Nike Air Tech Challenge 4? Vil du gribe et par til at rocke i sommer? Vi har set Nike Air Trainer 1 Mid komme til os i mange forskellige farveveje og op næste har vi en mere at kigge på. Denne gang kommer skoen nike tn ud i levende røde og ulvegrå toner.

tunge branding, mellemsålflekker og "Arizona" detaljer i tungen. Fuldførelse af Wildcats-teamets farver er marineblå hits på hælfanen såvel som tungen. Hvis du havde mulighed for at copere denne PE-farve på Nike Kobe 10, ville du? Nike Basketball har oprettet endnu en PE-farve af Nike Kyrie 5 til Kyrie selv, som han debuterede i går aftes mod Washington Wizards. Dette Neon Blends-par (set ovenfor) er opfølgningen til "Little Mountain" -parret som Kyrie bar på i løbet af weekenden. Nike Kyrie 5 Neon Blends har en række farver i hele mesh-overdelene, hvilket giver det galakse / tye-dye-udseende, som helt sikkert kræver din opmærksomhed.

Kontrast hvid anbringes derefter på den indre foring, tunge, snørebånd, Swoosh, mellemsål og ydersål. Tanker om den nyeste Kyrie 5 PE? Tidligere frigivet i Seaweed og University Red, vender Nike Zoom Mercurial Flyknit tilbage i en ny farve af sejl / collage marineblå grå denne sæson. En anden gentagelse af Off-White x Nike Air Force 1 Low har dukket op online, og i modsætning til det tidligere kendte par, flairer denne gengivelse en sort-ud-komposition, der er præget af sølv Swooshes og karakteristisk Off-White branding placeret på det indre laterale afsnit, samt "AIR" -teksten langs mellemsålen og "SHOELACE" hits på snørebåndene.

En del af Air Jordan nike air max 98 1 Metallic Collection, der debuterede under Air Jordan 1s store ankomst i 1985, er Metalway Navy colorway en af syv colorways, der blev frigivet og vender tilbage for første gang nogensinde. Denne Air Jordan 1 har en hvid læderoverdel med Midnight Navy, der vises på den indre foring, ydersål og NIKE AIR-mærket på tungen. Metallic Navy-hits lander derefter på Swoosh-kontrollen og omkring anklen for det OG-look. Hvis du rejser tilbage i en tidsmaskine til året 1995, ville du se masser af teenagere på det tidspunkt iført (eller ønsker) [img]https://www.teatronazionale.com/images/sko/nike air max 98-820epr.jpg[/img] at de havde et par Nike Air Max2 CB '94.
Посмотреть профильОтправить личное сообщение AIM Address

Показать сообщения:      
Начать новую темуОтветить на тему


 Перейти:   Следующая тема
Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах