Фэн

Шуй

Фэн Шуй Форум


BezProblem.ORG

Фен Шуй    
 •  Поиск  •  Регистрация  •  Вход

 

adidas continental 80 hvid

Следующая тема
Предыдущая тема
Начать новую темуОтветить на тему
Автор Сообщение
ke9klo0w



Зарегистрирован: 27.07.2020
Сообщения: 3

СообщениеДобавлено: Пн Июл 27, 2020 5:10 am Ответить с цитатойВернуться к началу

Image
adidas sko mænd 2020 Adidas var på toppen af ​​deres spil i 1980'erne, da Continental først debuterede til verden. Selvom silhuetten blev overskygget af andre mere innovative Three Stripes-sko på det tidspunkt, har den nylige genoplivning af den klassiske sneaker bragt masser af minder tilbage til gamle skolefans. Adidas Continental var designet til at være en premium træner til tennisbanen.

adidas sko dame sort Continental 80 er en populær Trefoil Brand livsstilsilhouette med en slank form, der er inspireret af adidas træningsfodtøj fra 80'erne, og nu er den klar til at frigive med en førsteklasses pythonhudstil. Serpentin-stylingerne er udført i monokromatisk læder med grå, hvid og sort, mens en grå tunge, hælfane og øjestækker tilbyder tonekontrast. En sporty dobbeltfarvet stripe kører længden på midtfoden, og indersålen tilbyder et fedt og lyst print til et drastisk - om end skjult - afvigelse fra den øverste glidestil.

adidas sko børn tilbud Pharrell Williams x adidas Continental 80 er en af ​​flere alsidige fodtøjsmuligheder inkluderet i Pharrells kollektion "March Madness". Bestående af tøj og sneakers er den førnævnte kampagne endnu en højprofileret virksomhed mellem Pharrell og adidas, der fusionerer forskellige stilpåvirkninger. Denne klassiske tennisinspirerede sko er konstrueret med smidigt ”Ecru Tint” læder på mellempanelet og hælen. Både tå og hælflig er afsluttet i en kontrast lysgrå farvetone.

adidas continental 80 hvid Med adidas Continental 80 er vi vant til at se klassiske sneakerfarver. Men netop denne model bringer nyt liv i retrostilen med en "Ice Mint" -version, der tilføjer et unikt monokromatisk look til overdel i fuldkorn. Tynde sorte og grå båndstriber påføres øverst sammen med et adidas-mærkevindue, der vises i nærheden af ​​kniplinger. Komplet udseendet på den alsidige adidas Continental 80 er en holdbar ydersål i gummigummi.

https://www.footrunx.com/
Посмотреть профильОтправить личное сообщение

Показать сообщения:      
Начать новую темуОтветить на тему


 Перейти:   



Следующая тема
Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах