Фэн

Шуй

Фэн Шуй Форум


BezProblem.ORG

Фен Шуй    
 •  Поиск  •  Регистрация  •  Вход

 

adidas nmd xr1

Следующая тема
Предыдущая тема
Начать новую темуОтветить на тему
Автор Сообщение
BertBertieЗарегистрирован: 17.06.2020
Сообщения: 3

СообщениеДобавлено: Ср Июн 17, 2020 5:10 am Ответить с цитатойВернуться к началу

Kort efter att adidas los angeles ha vunnit NBA-titeln kunde Derrick Rose inte ha bett om mycket mer från NBA-säsongen 2010-11. Vi kliar alla för början av NBA-säsongen 2011-12, under vilken D-Rose kommer att försvara sin MVP-krona och göra vad han kan för att bäst förra årets mål genom att nå toppen av professionell basket - NBA-finalen. Rose kommer säkert att vara på väg när han bär den helt nya adidas adiZero Rose 2.0, men när ska vi se honom rocka denna sjuka nya Silver Lining färgväg? Den orörda färgvägen av vitt och metalliskt silver valdes för att matcha D-Roses off-the-court-stil - rik med substans och vagga. Ta en titt på de detaljerade vinklarna på adiZero Rose 2 'Silver Foder' nedan och låt oss veta vad du tycker, och leta efter dessa den 10 november hos adidas Basketball återförsäljare.

Michael Jordan såg till att kombinationen av vita, röda och svarta basketbollsskor för alltid kommer att kopplas till sina Chicago Bulls, och även om MJ senast upptäcktes i adidas medan han fortfarande gick i gymnasiet, betyder det inte att Three Stripes inte kan har sin egen Windy City-hjälte. Regerande NBA MVP Derrick Rose är ligans yngsta någonsin, och när han kommer tillbaka till adidas skor herr United Center lövved, kommer han att bära den nya adidas adiZero Rose 2.0. De första tre adiRose 2.0-versionerna kommer att släppas uteslutande på Foot Locker på torsdag 6 oktober, hem- och bortfarger, tillsammans med en blackout-utgåva som du kan förvänta dig att se under Bulls årliga cirkus road trip, förutsatt att ligans eget sideshow är avgjort av sedan. Klicka igenom för närmare titt på alla tre adidas spezial par och håll dig fast med Sneaker News för framtida adidas adiZero Rose 2.0 släppdatum.

Derrick Rose är onekligen en av spelets mest respekterade ledare, vilket gör denna "Lei Feng" hyllning desto mer passande. Lei Feng var soldat från Folkets Befrielse i Kina och tjänade som en symbol för osjälviskhet och blygsamhet som fortfarande firas idag. Derrick Rose kan också beskrivas som både osjälvisk och blygsam, men han är också en hård konkurrent med sina ögon på det stora priset. Denna speciella färgväg från adidas adiZero Rose 2.5 är en blandning av både Rose och Feng och kombinerar den eleganta designen som modellerades efter Roses spel med den kinesiska arméns arv. Kolla in dessa nya vinklar nedan och leta efter dessa hos utvalda asiatiska återförsäljare mycket snart. via solemovement.

Derrick Rose har inte adidas rea spelat sedan Chicago Bulls '12 mars-seger över New York Knicks, och även utan den regerande NBA MVP har Bulls behållit sin bästa liga-rekord och verkar redo att ta saker till nästa nivå. Rose borde vara tillräckligt frisk för att komma tillbaka i tid för säsongen, och snart därefter kan du förvänta dig att se denna nya adidas adiZero Rose 2.5 träffa lövträet. De kommer i Bulls traditionella slutspelsvart, den cementfläckiga mellansula en tydlig hyllning till den största som någonsin snör åt ett par i Chicago eller någon annan stad. Låt oss veta vad du tycker om denna Air Jordan IV-lutande 'Lead' adiRose 2.5 när du klickar igenom för fler bilder och hittar dessa officiellt släpp hos adidas Basketball återförsäljare som börjar i morgon.

Kommer du ihåg att det kolossala kontraktet Derrick Rose precis tecknade för att förlänga sin affär med adidas? En av de viktigaste faktorerna som gör honom till en sådan tillgång för Three Stripes är adiZero-linjens uppenbara popularitet utomlands, särskilt i Kina där spekulationer sätter Roses signaturskor på samma nivå som LeBron och Kobe när det gäller popularitet. Eftersom detta är fallet är det helt meningsfullt för Adidas Basketball att sätta ihop en hyllning till en vördad kinesisk figur, i detta fall soldat från Folkets Befrielsearmé i Lei Feng i Kina. Olivfärgvägen förmedlar verkligen den militära bakgrunden, och de kinesiska inskriptionerna på baksidan som kallar Lei Feng cementerar temat. Håll med Sneaker News efter hoppet för att få de fullständiga fotona av adidas adiZero Rose 2.5 'Lei Feng' som du kan klara nu från folk på City Sole.

Chicago Bulls poängvakt Derrick Rose har en hård rehab framför sig efter den komprimerade NBA-säsongen kanaliserade Newtons tredje lag genom sitt vänstra knä. NBA: s yngsta någonsin MVP hoppas återkomma i tid för att leda sitt lag adidas nmd xr1 tillbaka till säsongen, men du måste tro att de Crazy Light-reklamfilmerna som visar banners i Boston och Miami får honom att tänka specifikt på vad skon som visas ovan betyder för hans kom tillbaka. Förvänta sig Chi-stadens nr 1 tillbaka stark med stöd från adidas adiZero Rose 3.0, vars nya bilder avslöjar många komplicationer inklusive en mängd olika strukturer och en arboreal ode till Rose's South Side barndom. Kolla in en detaljerad nedgång efter hoppet och låt oss veta hur de jämför med adiRose 2.0 såväl som den kommande 773 [img]https://www.skogsbergsgard.se/images/skor/adidas nmd xr1-688jgv.jpg[/img] borttagningen som visas tillsammans med några få bilder. Foton: Hupu
Посмотреть профильОтправить личное сообщение AIM Address

Показать сообщения:      
Начать новую темуОтветить на тему


 Перейти:   Следующая тема
Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах