Фэн

Шуй

Фэн Шуй Форум


BezProblem.ORG

Фен Шуй    
 •  Поиск  •  Регистрация  •  Вход

 

Køb Adidas NMD R1

Следующая тема
Предыдущая тема
Начать новую темуОтветить на тему
Автор Сообщение
kerayЗарегистрирован: 10.03.2020
Сообщения: 7

СообщениеДобавлено: Вт Мар 10, 2020 12:25 pm Ответить с цитатойВернуться к началу

Vi ved allerede, at adidas har planer om at sende sin BOOST-dæmpning ud i det ydre rum, men der er allerede noget på plads lidt ud over den Internationale rumstation, der skulle have filmfanatikere til at gå vild. Køb Adidas NMD R1 Som en del af deres sæsonbestemte samarbejde med Star Wars-franchisen præsenterer adidas Originals den berømte adidas NMD R1-silhuet i en Yoda-inspireret farve, komplet med en legende jordgrøn overdel og en neongrøn gradienteffekt placeret bag på Boost-dæmpningen enhed. Hans berømte citat af ”Gør eller gør ikke. Der er ikke noget forsøg. ” er udødeliggjort på hælen, mens hans Stan Smith-esque-portræt er placeret på tungen på den glidende sneaker.

Image

re striberne og atmosfæren, der kommer varmt væk fra deres eksklusive samarbejde om atmoscon, er tilbage på det igen til et andet fælles projekt, der involverer Adidas NMD Udsalg. Med sin nylige udvendige slangeskind og glød-i-mørke forbedringer vender livsstilsløberen tilbage til en palettsignatur til den originale NMD-farve. Øvre konstruktioner består af en fuld sort Primeknit og kontrasteret med en trio patriotiske striber med branding ud over en rød hælkappe og prikkede snørebånd. Dette nyeste tilbud er konsistent med dets tidligere samarbejde og har stor adidas-branding, der er trykt med hvide bogstaver på tåboksen.

Kun måneder før 2020 er adidas allerede præpet og arbejder overdrive for at give deres årlige opdateringer til nogle af deres mange hæftekonstruktioner. Og selvom Adidas NMD Billig for nylig er blevet sat på bagbrænderen, ser det ud til, at Three Stripes fokuserer sin opmærksomhed igen på modellen med det, der ser ud til at være NMD V2. Samme, men alligevel forskellige, opdateringen giver meget sparsomme ændringer til den tidløse løber, hvor dens mest åbenlyse er Boost-farvelægning, en innovation, der først for nylig har gjort sin vej til generelle udgivelser.

Til sidst kommer den tredje City Sock 2 i en sort Primeknit øvre kontrast af den pulserende lyserøde på den mediale side og den hvide bemærket på den stribede krave. Adidas NMD R1 Sko Matchende EVA-indsatser, mellemsål med hvid Boost og ydersål i sort gummi kompletterer udseendet.

Alle tre par, du ser ovenfor, er konstrueret af en helt ny Primeknit vævet overdel, der ofte ses på Adidas NMD Mænd/Kvinder. Det nye look tilføjer nye detaljer såsom de nye syninger og strukturerede hits til alle tre colorways. EVA-indsatser udført i nuancer, der matcher det øverste udseende, placeres på Boost-mellemsålen. Navy- og zebraparene kommer med White Boost, mens Triple Black leveres med Black Boost (duh).

www.skotmall.com

_________________
Pandora Charms
Pandora Charms
Посмотреть профильОтправить личное сообщение

Показать сообщения:      
Начать новую темуОтветить на тему


 Перейти:   Следующая тема
Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах